2014. június 15. 17:52 - Coco Binky

„Vegyen engem feleségül, Putyin elnök úr!”

Vlagyimir Putyin mindeddig nem reagált a dús keblű Anna Azerli szerelmi vallomására

Anna Azerli 1.jpg

Néhány évvel ezelőtt tűnt fel az orosz showbusiness világában a hatalmas mellméretű modell és énekesnő Anna Azerli.

Tavaly a moszkvai filmfesztiválon feltűnő formáival hívta fel magára a figyelmet és a kíváncsiskodók megtudhatták róla, hogy ő tulajdonképpen egy megahíres operaénekesnő.
Új-Zélandon született, a La Scala Operaszínházban tanult énekelni, szerepelt a világ minden számottevő operaszínpadán, beleértve a Metropolitant, a La Scalát, a Carnegie Hallt, utána pedig aláírt egy szerződést a Universal stúdióval Hoolywoodban.
De a moszkvai filmfesztiválos fényes feltűnést követően Annáról szerencsésen meg is feledkeztek és mivel nem kívánt ebbe az igazságtalanságba belenyugodni, úgy döntött hogy radikális módon hívja fel magára újból a figyelmet – felajánlotta magát Vlagyimir Vlagyimirovics Putyinnak feleségként. És tette mindezt egy dal formájában.
Egy orosz médiariportban Anna nem győzött áradozni az orosz elnökről. „El sem tudják képzelni, milyen rendkívüli férfi a mi Vlagyimir Vlagyimirovicsunk! Mennyire tisztelik az egyszerű emberek Amerikában és Európában! A külhoni vezetők fenyegető szankciókat hoznak ellene, de ezeket az ő saját játékaik és a személyes érdekeik miatt teszik. De a hétköznapi emberek – ezt teljes felelősségel állítom – el vannak Putyintól ragadtatva.”
Ezenfelül Anna boldogan meséli, hogy 2009-ben meg is ismerkedtek Putyinnal a drezdai operabálon és akkor ott valaki még előtte mondta neki, hogy az Elnöknek nagyon tetszik az ő hangja. Ugyanezen a napon ismertették meg egymással őket, de az egész rövidke találkozás  be is fejeződött egy kézfogással Vlagyimir Vlagyimirovics részéről.

És most Anna beleszeretett és még egy dalt is írt hozzá egyszerű és világos címmel: „Vegyen engem feleségül, Elnök úr!” Hallgatva Anna éneklését, valahogy úgy tűnik, hogy az Elnöknek nem is a hangja tetszett annyira, sokkal inkább valami egész más...

De ez a valami más talán mégsem elegendő arra, hogy Annát feleségül vegye. Lehet, hogy Putyin ezért is nem válaszolt eddig a vallomására.

11 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neoteny · http://word.blog.hu 2014.06.15. 21:36:07

Túlságosan nagy Annácska radar-keresztmetszete; vele a fedélzeten nem lehet lopakodni.

Gerberus 2014.06.16. 00:49:46

Cicciolina után megüresedett a hely a kevély, nagy étvágyú, celebekkel kúrni akaró úgynevezett "művésznők" sorában, hát gyorsan elfoglalta.

cso zsi 2014.06.16. 05:31:35

A hölgy vízkiszorítása is elég nagy, ahogy pár képen látszik a "tat" is. Operaénekesnek akár jó is lehet, de még a "nagy test, nagy élvezet" elvet is vallhatja.

venszivar 2014.06.16. 06:16:45

Önzetlen szerelem az övé..., bárki megmondhasssa!

hekhekhekhekkinen 2014.06.16. 08:17:34

Az átlag orosznál még az átlag magyar is kulturáltabb lény - ezzel mindent elmondtam.

Netuddki. 2014.06.16. 08:29:39

Annácska, töltött galambocska...

Ajtony 2014.06.16. 09:57:23

Ez a csaj egyszerűen félelmetes. Putin helyében odaadnám érte Ukrajnát :-)
A fanyalgóknak: nagyon szép nő, persze a "gondolkodó"-knak többet ér egy szellemi magömlés - ák tudják! :-)

Szalacsi_Dezső 2014.06.16. 12:09:13

én elveszem, ha nem kell a Vologyának. :-))))))))))))

Egy Hun Hunniából 2015.03.18. 09:36:37

"Centes" a "ribikeretből" by A Wall Street Farkasa c. film alapján