2013. november 10. 16:58 - Coco Binky

Herceg Erika párja az ukrajnai magyar konzul

herceg erika.jpeg

A 25 éves Erika Gerceg (Herceg Erika) bekerült Nagyezsda Mejher csapatába a televíziós verseny keretén belül, melynek címe: „Be akarok kerülni a Via Grába”. A Via Gra egy orosz-ukrán lány szuper popcsapat, melynek már sok neves orosz és ukrán tagja volt és most válogatták össze a legújabb összeállítású Via Grát. Erika 5 km-re született az ukrán-magyar határ között Ukrajnában. Az ő szülőfalujában a tanórák az iskolában még magyarul zajlanak. Erika ott élt 18 évig. Az első öt osztályt Magyarországon, Záhonyban végezte, ingázott a magyar és az ukrán határ között. Erika édesanyja ukrán, az édesapja magyar. Ő viszont ukránnak érzi magát habár erős magyar akcentusa van. https://www.facebook.com/erika.hertseh Az édesanyja 18 éves volt, az édesapja 22 éves, mikor összeházasodtak. Egy évvel később megszületett Erika. De mikor az édesanyja a második lányát megszülte, a család élete összeomlott. Szülés közben olyan trauma érte, hogy egész életére kiható mentális zavarai lettek. Az apa bánatában az alkoholhoz menekült. De aztán sikerült újra összeszednie magát és kitartott a felesége és a két gyereke mellett. Erika elkezdett komolyan ukránul és oroszul tanulni, lefogyasztott jó pár kilót és bejutott a „Be akarok kerülni a Via Grába” televíziós verseny fináléjába. Erika szerint ő az élő példa arra, hogy az életben bármit el lehet érni. Az orosz és az ukrán pletykasajtó újabban lecsapott a hírre, hogy Erikának párja is van. Erika másfél éve él párkapcsolatban. Férje a Magyar Nagykövetség konzulja Ukrajnában. (Más hírek szerint viszont nem férje, csak komoly kapcsolata.) Kijev centrumában élnek a fiatalemberrel egy luxuslakásban. Ha hinni lehet a pletykáknak, Erika abból az alkalomból kapta a Lexus kocsiját, hogy megnyerte a „Be akarok kerülni a Via Grába” című show-versenyt. Mivel azt az ígéretet kapta a szerelmétől, hogy megkapja ezt a kocsit, ha nyer a versenyen.

herceg erika 3.jpg

ujviagra.jpg

Az új Via Gra

 

meiher.jpg

Nagyezsda Meiher-Granovszkaja volt az ex-Via Gra egyik énekesnője. Aztán elment szülni és kivált az akkori csapatból. A mostani Via Grának pedig az irányítója.

 Nagyezsda Granovszkaja (Lánykori viagrás neve a Granovszkaja, asszonyneve Meiher) kezdi a „Be akarok kerülni a Via Grába” televíziós verseny egyik számát, amivel felvezeti az ő versenycsapatát, melyben Herceg Erika az egyik énekesnő. Másik volt neves viagrás énekesnők láthatóak még a videón, ahogy figyelnek a szám alatt. Nagyezsdáék számának címe Szumaszsedsij – Eszméletlen.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.