2011. szeptember 11. 21:57 - Coco Binky

A Klicsko-testvérek és a nők

A bokszolók győzelmi listáján szerepelnek egyszerű ukrán lányok, fotómodellek és szupersztárok Hollywoodból.

A Klicsko-fivérek már régen kiérdemelték a legpartiképesebb férfiak titulust az egész világon. Zord külsejük ellenére Vitalij és Vlagyimir gyengédek és gondoskodóak. Míg az idősebbik fivér már 13 éve boldog házasságban él a manöken Natalja Jegorovával, addig a fiatalabbik a 34. évével még mindig keresi saját maga másik felét. Habár már néhány hónap óta Vlagyimir mellett ugyanazt a nőt lehet látni – a „Hősök” című sorozat bájos sztárját, Hayden Panettiere-t. Ki tudja, ebből a kapcsolatból tán házasság lesz?!

 Az idősebb Klicsko – Vitalij szerelmi kérdésekben mindig visszafogott. Az első szerelem 14 éves korában kopogtatott nála. A lányka nagyon bájos volt: koromfekete hajú, érzéki ajkú, fényes nagy szemű, formás, jól kidolgozott alakú – hát hogy is ne kellene egy ilyenbe beleszeretni! De mindennek vége lett közöttük már az első randi után.

 Kiderült, hogy a szépség nem azért találkozott Vitalijjal, mert olyan mély érzelmeket táplált iránta, hanem inkább a szex miatt.
- Egyszer a mama talált egy óvszert a zsebemben. Nagyon ki volt rajta akadva és tartott egy előadást: „Nem kell már az első randin lefeküdni! Meg kell várni az igazi szerelmet!” – árulta el Vitalij Klicsko a „Testvériesen” című könyvben.
  A bokszoló megfogadta a mama tanácsát. Így hát várt az igazi szerelemre, ami 25 éves korában köszöntött be. Egy divatbemutatón látta meg Natalia Jegorovát. Az igazság az, hogy a lány akkor éppen foglalt volt, sőt már a házasságot tervezgették. De ez nem akadályozta meg Vitalijt abban, hogy óvatosan meg ne nézze magának és egy gyönyörű rózsacsokrot is adott a szépségnek. Ennek eredményeként Natalia szakított a vőlegényével és 1997. áprilisában feleségül ment Klicskóhoz. És három év múlva megszületett a pár első gyermeke, Jegor-Daniel. 2003-ban az asszony egy lánnyal ajándékozta meg Vitalijt, Jelizaveta-Viktoriával, és 2005-ben a híres amerikai Cedars-Sinai klinikán világra jött a kis Makszim.

 - Vitalijjal még soha nem éreztem magam boldogtalannak – nem lehet megunni – mondta egy interjúban Klicsko felesége. Vitalij nagyon jó férj és apa. Mindennap felhív, ha éppen távol van. Soha nem felejti el, hogy azt mondja: „Szeretlek!” Kérdezősködik a gyerekekről, mindig hoz ajándékot.

Első szerelem

 Azt az időt, amit nem edzéssel és nem a meccseken tölt, a 38 éves Vitalij Klicsko a családjának szenteli. Például, az új évi pihenőnapokat a gyerekekkel a floridai Disneylandben töltötte és a feleségét elvitte egy luxusétterembe. Ezalatt a fiatalabbik fivér, Vlagyimir az idejét Hayden Panettiere színésznő társaságában töltötte, sütkérezve a napon Miamiban. Itt jelent meg a pár először nyilvánosan együtt. De amikor egymásról kérdezték őket, felháborodva válaszolták, hogy ők csak barátok. De a paparazzik kilesték őket egy gyógyszertárban is, amint gyógyteát vásároltak. Négy hónap múlva a fiatalabbik Klicsko már nem titkolta a románcát a színésznővel. Mostmár egyetlen lépést sem tesz a szerelme nélkül. Együtt voltak Berlinben a „Best of Music Gala 2010” rendezvényen, vagy együtt mentek missziós célból egy japán falucskába is.

 A kapcsolatuk még mindig bimbózó virág, de már sokat fejlődött – mondta nemrég a fivérek menedzsere, Bernd Bente. Panettiere – a miniatűr lány, akinek a sikeres Vlagyimir Klicsko a vőlegénye. A lány mindössze 155 cm magas. Hayden összehasonlítva a 2 méteres Vologyával – csak egy Hüvelyk Panna.

 Úgy tűnik, sikerült a lánynak megkapnia. Hayden előtt a fiatalabbik fivérnek átlagos magasságú és súlyú modellek voltak a barátnői. És rengetegen voltak Vlagyimir életében. Mert már jó ideje a híres hódítók sorába tartozott. Az első szerelem 13 évvel ezelőtt volt az életében. Tény, hogy az Olja nevű szépséges osztálytársnő tetszett Vologyának.
 Azonban a kaland Oljával gyorsan véget ért. Épphogy elérte a felnőttkort, a fiatalabbik Klicsko elvett egy Alexandra nevű kievi lányt, aki egy évvel idősebb volt nála és már volt egy kislánya az előző kapcsolatából. A házaspár másfél évig élt csendes családi életet. 

Kezek a fenéken
Aztán volt egy rövid epizód az életében, Marina. Ennek véget vetett egy tragédia: a lány kiugrott a lakása ablakából. Klicsko nem sokáig maradt női gyöngédség nélkül. Néhány hónappal a szomorú eset után a beau monde elkezdett beszélni a viszonyáról az ukrán modellel, Diana Kovalcsukkal. New Yorkban találkozott vele.
 - Egy álomnő – meséli Vlagyimir. Sétáltunk a Central Parkban, görkorcsolyáztunk, csónakáztunk. Esténként a Broadway színházaiba jártunk. Egyszer csináltam neki egy meglepetést: elvittem egy helikopteres sétára a felhőkarcolók felett. Ez olyan romantikus volt, mint a régi szerelmes filmekben. Valószínűleg az volt a hibánk, hogy egyszer eldöntöttük, hogy tartunk egy kis szünetet a kapcsolatunkban. De akkor mégis elváltunk örökre.
 Utána Yvonne Katterfeld, a német televízió műsorvezetőnő következett, akivel egy filmben játszott és a férjét alakította, a tornász Magdalena Breska, a Playboy-lány Aljona Gerber, a cseh topmodell Karolina Kurkova, a hoollywoodi színésznő, Lucy Liu. Aztán flört Julia Robertsszel. Az utóbbival az „Ocean Eleven” forgatása alatt találkozott, ebben volt Vlagyimirnak egy kisebb szerepe.
 - Julia Roberts smink nélkül nem néz ki olyan elképesztően jól, mint a képernyőn, de mégis nagyon bájosnak tetszett. Ezért valahogy nem tűnt egy elkényeztetett teremtésnek. Egy esetben éreztem, ahogy a kezét a fenekemre tette.

 Esküszöm úgy éreztem, hogy simogatja őket – mondta a „Testvériesen” című könyvben Vlagyimir. Egy alkalommal még közelebb kerültünk. Rendezett egy estét a stábnak a hotelben, hogy ünnepelje az „Oscar”-ját. És meghívott bennünket. Elhatároztam, hogy felkérem táncolni. Egymáshoz bújtunk a táncparketten aztán véletlenül megcsúsztunk. Még mindig érzem a gyengéd kezei érintését.
 Az évek múlásával az emberek változnak. Vlagyimir Klicsko éppenhogy túlvan a 33 éves krisztusi koron. És meglehet, mostmár készen áll arra, hogy családot alapítson és gondos családapává is váljon. És Mendelhssohn nászindulójának hangjai neki és Haydennek is megszólalnak nemsokára, és a hálószobájuk nemcsak a szerelem gyengéd, édes hangjaival lesz tele, hanem gyermeknevetéssel is.

Mellesleg
A „Fókusz” (sic!orosz vagy ukrán) újság hitelesnek vehető cikke szerint a Klicsko-testvérek jelenleg a 136. helyen állnak a „200 leggazdagabb ukrán” listáján Ukrajnában. A teljes közös vagyonuk 38.500.000 dollárra van becsülve.

Végszó

A cikk megjelenés után sajnos, Vlagyimir és Hayden Panettiere  már nincsenek együtt.

A Klicsko-fivérek weboldala:

www.klitschko.com/

Fotók:

1. kép - A Klicsko-testvérek gyerekkorukban elválaszthatatlanok voltak. 2. kép - Vitalij ideális családapa - a feleséggel Nataliával és a gyerekekkel Lizával és Jegorral. 3. kép - Vologya Karolina Kurkovával. 4. kép - Vlagyimir és Hayden először Miamiban egy villában találkoztak. 5. kép - Vlagyimir és Hayden Panettiere 6. kép - A románc a német Aljona Gerberrel csak futó volt. 7. kép - Yvonne Katterfelddel. 8. kép - Lucy Liu. 9. kép - Aljona Gerber 2007-ben a Playboyban. 10. kép - Az ukrán Diana Kovalcsuk. 11. kép - Karolina Kurkova. 12. kép - Magdalena BreskaKapcsolódó posztok:

Vlagyimir Klicsko a saját neméhez vonzódik

Vitalij Klicsko otthagyta a feleségét?

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.