2011. április 29. 16:08 - Coco Binky

Öt dolog, amiből rájöhetsz, hogy tetszel egy nőnek

img_b7cf1729b0261c638757e16c78087ef5.jpg

A pszichológusok szerint a nők mesterei a mozdulatokkal és a gesztusokkal való bánásnak. A legfontosabb dolog - jól megfejteni ezeket. A sorrendben az első az, mikor egy nő először rád pillant. Amikor a nő rád néz és nem több mint három másodperc múlva a  szemét elfordítja és másfelé néz, nem kell kételkedned - tetszel neki. Egy másik kedvelt női fogás - teljes közönyt és nagy elfoglaltságot mutatni. De ez a "bevehetetlen" hercegnő csak arra vár, hogy a férfi mikor győzi le.

  Natalja Panfilova pszichológus: Néha a nők művészi tökéllyel tettetik a hidegséget. Ez a játék a megközelíthetetlenséggel aztán a szimpla kapcsolatot hangsúlyozottabbá teszi és egy telítettebb, magasabb érzelmi hőfokot generálhat.

  Még azt is mondják a pszichológusok, hogy néha a nőknek egy megnyerő személy "olyan ismerősnek" tűnik. Tehát ha azt mondja, hogy úgy tűnik neki, hogy valahol már találkoztatok, ez jó jel. Rajzolj gondolatban a pillantása vonalában egy háromszöget. Ha a tekintete a mellkasodon állapodik meg, kevés az esélyed. Ha az öv környékén pihen meg, lehet a viszontlátásban gondolkodni. A nő nevet egy olyan viccen, amit már harmadik alkalommal sütöttél el? Biztos jele az érdeklődésnek. Ha minden összevág, ne húzd az időt, hívd el egy találkozásra! ...Amíg meg nem gondolja magát!

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.