2010. február 15. 16:43 - Coco Binky

Hétfő, számla, Valerij, Arhangelszk

Hétkezdet...Úgy nézett ki, ma nem lesz számla, a postaládában nem volt semmi. Kár volt örülni, az áramszolgáltató megint küldött egy csinos kis összegről elszámolást és  mindig kész az ügyintézőjük a kimagyarázással. Valerij ma Arhangelszkben lép fel. A rendszerváltás előtt sokszor előfordult, hogy letiltották egy-egy előadását. Ült az öltözőben és nem tudta, lesz-e  aznap esti fellépés.

www.deluxe.hu/cikk/20090729/forbes_szerint_maria_sarapova_a_leggazdagabb_orosz_hiresseg Olvasom ezt a cikket, ebből le is szűröm a lényeget, hogy Alla Pugacsovának holmi vacak kis áramszámla miatt nem kell, hogy a feje fájjon.  A népszerű emberek vagyonáról készítettek felmérést Oroszországban. Alla videója, ahol egy fellépésen ittasan támogatja a falat, felkerült a Youtube-ra is, ebben a blogban is szerepelt. cocobinky.blog.hu/2010/01/14/itt_az_ujabb_ev_kezdete Többen is felrakták, egyikük úgy, hogy Alla az egész országban kegyvesztett lett. Akkor hát mégsem?? A másik amin kicsit meglepődtem az az volt, hogy Philip Kirkorov is a férjei között jegyezhette magát... Pedig hát Philip ugye, hm... egy kicsit más beállítottságú, mint egy átlag férfi. Vagy csak időközben változott? Egy orosz cikket olvastam, ott Valerij előrébb volt mint Alla a vagyonukat tekintve - aki a hatszobás moszkvai lakásával volt megemlítve szemben Valerij többszintes lakásával. Ami ugye egy Valerij ingatlanai közül. És csodálkoztam azon is, hogy még konkrétan az utcák nevei is szerepeltek a cikkben, ahol ezek és más orosz hírességek laknak. Különben úgy látom, az oroszok is módfelett élvezik az ismert emberek körüli botrányokat. Sok videó van a Youtube-on is, amint a fiatal énekesnőcske bunyózik a tribün háta mögött egy a társaságához csapódott csajjal részegen, ugyanez egy amszterdami diszkóban részegen tánc közben, részegen a taxiban, Dima Bilan részegen, Philip Kirkorov botrányos interjúja, Alla Pugacsova kivillantja a vöröset (itt is szintén részeg), stb. stb. stb....

cocobinky.blog.hu/2010/01/14/alla_pugacsova

cocobinky.blog.hu/2010/01/15/alla_pugacsova_almatlansag

Itt van például egy videó, Dima Bilan a fiatal sármos énekes narkó hatása alatt. A  videóban először a színpadon szereplőket mutatják, Dima a nézőtéren csápol.

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.