2010. február 14. 11:50 - Coco Binky

Boldog Valentin-napot!

 

Zsenya Otradnaya Nagyon szeretlek videó

Já tyibjá ócsenyj ljubljú - én téged nagyon szeretlek....

Egyben kívánok minden kedves érdekeltnek boldog Valentin-napot. Vagy ha most nem az, hát legyen minél előbb érdekelt!

Az exdrogos anya tegnap szolgálatban volt, a fia futkosott, csapkodott a lakásukban,  boldogan bőgette Lady Gaga Bad Romance című számát, ami nálam szintén gyakran szól. Az anyja ma lebaszta, hogy tegnap mikor hazajött, az ajtó nyitva volt, a gyerek elfelejtette bezárni mikor felnőttesen eltávozott hazulról. Ők is pestiek. Stricike leesett a toplistáról, mikor a múlt héten nekifutásból lepisilte a bevásárlókocsit. Dehát mindig behízelgi magát, akármilyen mérges is rá az ember. Disznó macska!

Úgy látszik, nemcsak nekem tűnt fel a hasonlóság a tehetséges fiatal orosz énekesnő és Angelina Jolie között! :))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aki  a Jevgenyija Átrádnája és a Zsenya Átrádnája névre is hallgat, mindkét néven vannak videói és CD-i. A Jefgenyija (Eugénia) francia változata az Eugenie (özseni) ennek becézése a Zsenya.

 

A menyasszonyos fotó egyik klipjéből való.

Egyébiránt az Otradnaja (a vezetékneve) oroszul örömtelit, élvezeteset jelent. Azt gondolhatná az ember, hogy ilyen szép nevet esetleg direkt kitaláltak valakinek. De Zsenyát már kiskora óta ismeri a világ. Ő pedig a "rivaldafénnyel" ismerkedett meg idejekorán, ahogy ezt sok fennmaradt videó igazolja. Már gyerekfejjel bátran ragadott mikrofont. Az alábbi videója 1995-ben készült.

 

A lenti videó címe pedig: Hová tűnik el a gyerekkor, (melyik városba...) Ezzel a dalával 2005-ben második helyezést szerzett itt.

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.