2009. december 05. 19:01 - Coco Binky

Mozilla-ikon és villanyszerelés

Ülök itt csendben, pillanatnyilag távol a lakásomtól, ahol nagy villanyszerelési munkálatok folynak a hétvégén. Szóval most igyekszem szerényen meghúzni magam, majd csak túlleszünk az egészen aztán legyen korszerű a lakásban az a rohadt villanyvezeték. Bár hogy ilyen sz*r az egész, annak most kellett kiderülnie a festés után, hogy előbb nem tudott bekrepálni, ha már most itt tartunk. Melegítettem a mikróban és rendszeresen valami égett erős szag terjengett a lakásban. Halottak napjára aztán teljesen áram nélkül maradtam, két gyertya között ünnepeltem a halottakkal. Ideiglenesen újra lett villany, a nagy munkálatok, az egész vezetékrendszer lecserélése pedig most folyik...Meg nézem a Mozillás ikonomat a számítógép-monitoron, valahogy olyan randa színe van, mint mikor még a színes képeket a nyomdában nem nagyon tudták szépen kinyomtatni és olyan furcsa fakó színük lett. Egyre csúnyább szerintem az idők múlásával ez az ikon.

Ezek közül tettem inkább fel. (.ico kiterjesztésű fáljként mentés.) Meg lecseréltem a Firefox témáját is másmilyenre mint a klasszikus.  Csak ráismerjek ha legközelebb használom, hehe... addons.mozilla.org/hu/firefox/search

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.