2009. október 03. 22:08 - Coco Binky

Pamela Anderson today... Valerijról is...

Pamela Andersonról a hírek azt állítják, hogy mára teljesen elszegényedett. Azért csodálkoztam, hogy mikor a Labanc Lillával mutatták valami felvételen, tényleg egy lakókocsiba mentek be. A Labanc Lilla is gondolom, előre elképzelte, hogy úristen, megy a Pamela Andersonhoz, micsoda pucc és flanc fogadja majd ott, mit ámuldozhatott a valóság láttán... borsonline.hu/news.php 209.85.129.132/search www.filmtett.ro/hir/960 Bár most tovább nézegetve a neten a képeket, a felvételeken még valami impozáns tengerparti ház körül lehet őket látni. www.slagerbulvar.hu/ Meg belül is a házat. Lehet, hogy a kis lakókocsiba már mostanában költözött be, gondolom a fiaival.


Ha már itt tartunk, a múltkor meg azt álmodtam, hogy valami  egyszemélyes kísérőszemélyzet voltam a Valerijhoz rendelve, Miamiba kellett repülőn elkísérni (- a valóságban ott is van háza meg a felesége) és valahol a reptéren vártam és csak nem jött, és aztán végre valahára megjött női ruhában, kisminkelve... Bár éppenséggel a való életben nem hinném, hogy ilyen előfordulna - márhogy pontatlan lenne, mert valami interjúban kérdezték, hogy a körülötte lévő tánckart, zenekart olyan vasszigorral dirigálja-e, mint Oroszországban sok helyen, és erre azt mondta, hogy  jó kis közösség az övék, jól kijönnek, nincs vasszigor, de nála az öt óra az  öt óra... Dehát olyan magas színvonalúak körülötte a táncosok, zenészek, stb. már eleve, hogy gondolom, nem kell holmi fegyelmezésre gondot fordítani.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.