2009. szeptember 28. 18:30 - Coco Binky

Valerij Leontyev szeretőjét megkínozták

Míg Valerij koncertdátumait nézegettem és a szép helyeket ahol járt, képeket is tettem fel ide róluk, addig borzasztó dolgok történtek körülötte.
 
Valerij Leontyev szeretőjét megkínozták egy melegbár pincéjében

Rendkívül botrányos eset történt Moszkvában, a  "Rubljov" art-clubban. Az ügyintéző és emellett Valerij Leontiev szeretője, Alexander Bogdanovics szerint barátja, az énekes Alexandr Rubljov születésnapját ünnepelték ott aznap.

Bogdanovics elmondása szerint az ünnepség békésen folyt, nem voltak jelei semmi botránynak.  A lakoma közepén csatlakozott hozzájuk négy ismeretlen jól megtermett kaukázusi férfi.

- Ezek nagyon arrogánsan és agresszíven kezdtek viselkedni, főleg miután meghallották, hogy  Valerij Jakovlevicsnek (Leontyevnek) dolgozom - emlékezik Bogdanovics. - Azt kiabálták, hogy tele vagy pénzzel, fizess mindenkinek!
 
 Ezek után Leontyev adminisztrátorának elmondása szerint az idegenek elkapták és erőszakkal lehurcolták a klub pincéjébe. Az ott tartózkodó vendégek közül senki sem mert közbe lépni.

- Tüzes vasalót tettek a hátamra - mondja Bogdanovics -  pénzt követeltek. Azt mondták: mondjam meg a fiók számát, ahol Leontyev a pénzét tartja. Semmit nem válaszoltam, nem is tudom, mert nem rendelkezem ilyen információval. Aztán fogtak egy kalapácsot, és elkezdték ütni az ujjperceimet. Utána elvették a mobilomat és a pénztárcámat, amiben volt 4000 rubel. Továbbra is megvertek, megkínoztak, és miután egyikük megtalálta Valerij Jakovlevics telefonszámát, elkezdte hívogatni váltságdíjat követelve értem, 100 ezer Eurót.

 De mivel Leontyev azt hitte, hogy ez valami hecc, amit nem kell komolyan venni, egyszerűen bontotta a beszélgetést.

 A kínzások közepette Bogdanovicsnak valahogy mégis sikerült elmenekülnie a klubból, vissza se nézett,  legelőször a kórházba vitt az útja, ahol rögzítették a veréseket. Később, Alexander írt egy nyilatkozatot a rendőrségen.

 A történtek után Andrej Malakov meghívta a "Hadd beszéljen" műsorába, hogy mások elé tárja a botrányos esetet.
 
 El lehet képzelni a meglepetést, mikor a felvétel közepén besétált a megvert művész két támadója.

- Most képzeld el a meglepődésemet! Azért mentem, hogy elmeséljem, hogy vertek meg. De egyesek kétségbe vonták az állításaimat, mondván, hogy a sebesüléseket én okoztam saját magamnak - meséli Alexander. Egyszerűen elképesztő! A kereskedelmi szünet után érkezett a stúdióba a történet két nevezetes szereplője.
 
A kisebbik támadó, aki a tüzes vasalót tette a testemre egyszerűen azt mondta: Figyeljen, hogy okozhattunk volna mi ilyen nagy sérüléseket? Egyszerűen leesett a lépcsőn. Én azonnal hívtam a rendőrséget, mondtam, hogy itt vannak azok az emberek, akik engem megvertek és elvették a pénzemet. Nem hitték el nekem azonnal. Az adás lefulladt, a forgatás leállt. A két férfi felállt, és sikerült nekik elmenekülni. Utána megvágták az adás felvételét, de a két bűnöző nélkül. Az adás után elmentem a főkapitányságra és három órán keresztül magyaráztam nekik, hogy ezt nem lehet ennyiben hagyni. A rendőrökkel együtt elmentünk a klubba ahol az eset történt. Sikerült az egyik elkövetőt elkapni a négyből. A rendőrség azóta rendszeresen razziát tart ott, én pedig szeretném végre lezárni ezt az ügyet.
 
Néhány nappal az eset után egy újság megjelentetett egy cikket, melyben Mario Ivanov kifejtette a borzalmas eset hátterét, mivel a történet szereplőinek közeli ismerője.


- A hivatalos verziót, miszerint néhány csirkefogó csak úgy besétált a klubba és kötözködni kezdett, sajnálom, de nem hiszem - Mario elmosolyodott. Ismerem én jól ezt a klubot és tudom hogy Szasa Rubljov a gazdája. Oda csak úgy véletlenül nem tévednek be. Ott a küszöböt ellenőrzés nélkül nem lehet átlépni. Ez a homoszexuálisok egy ismert szórakozóhelye. A srácok itt kellemesen eltölthetik az idejüket, itt találkozhatnak, kikapcsolódhatnak... Mario Ivanov nem hisz a véletlen zsarolás- és kínzásmesében.

- És mit gondol valójában mi történt?
 
- Bogdanovicsot nem véletlenül verték meg. Még szerencse, hogy sikerült élve elmenekülnie. Gondolom, ez volt Alexander első és utolsó látogatása az art-clubban. De az a kérdés, hogy mi volt a történtek indítéka? Hiszen lám, figyelmeztették. Valerij Jakovlevics (Leontyev) oda nem tette még be a lábát. Félti a hírnevét és általában óvatos ember. Rubljov pedig gyűlöli vad gyűlölettel. A dolognak komoly indítéka van.

- Miből kifolyólag?

- Ez személyes és művészi jellegű dolog volt. Tíz évvel ezelőtt Rubljov azt képzelte magáról, hogy egy énekes. Sem a tapasztalat, sem a fejlődés nem volt meg nála, de valahogy a fejébe vette, hogy neki a nagy színpadokon a helye. Álmodott a babérjain és nem tartotta kérdésesnek, hogy minden sikerülni fog. Nézete szerint a probléma csak egy volt -, hogy találjon egy erős "tolóhajót". Szasa nekilátott egy jó szponzor után nézni. Amennyire én tudom, rövid időre sikerült neki Philip Kirkorovot megszerezni, de őt rövidesen elküldte. Aztán következett Valerij Leontyev. Úgy gondolta, vele reális esélye lesz. Első pillantásra Valera úgy tűnik, az emberektől nagyon függ érzelmileg, de valójában ő egy nagy pragmatista és realista.

És Leontyev életútja ezzel közben azonos időben találkozott Szasa Bogdanovicséval. Fiatal, jóképű férfi, akinek Leontyev számára az élet minden területén sikerült nélkülözhetetlenné válnia. Volt Leontyev személyi edzője, masszázsterapeutája és asszisztense. (sic! Leontyev úgy utazott vele mindenhova, hogy a fiaként mutatta be és a legény útlevelében az egyik családi neve Leontyev, tehát még a nevét is felvette. A tetkóik is azonosak, azonos helyen ...) Hol tudott volna Rubljov a maga csaknem negyven évével versenyezni vele?

- Tudnád még jobban kifejteni?
 
Alexandr Rubljov még azóta is vadul szomjazott a bosszú édes élményére.

 
- Először is jó volt aláásni a méltóságát. És aztán még szerepet játszott egy pusztán gyakorlati szempont. Merthogy amit Rubljov remélt, azt megkapta Bogdanovics. Leontyev mivel nyitott volt a dologra, ha nem is mindjárt sztárként, de első lépcsőként színvonalas jó klubokba nyitotta meg Bogdanovics  útját. A srác dalait most már sikerrel játszották a klubok és a magánszemélyek, mindig meghívják, míg Rubljov szánalmas próbálkozásai az énekléssel nem jöttek be.

- És erre ő kész arra, hogy megnyomorítsa azt az embert?

- Nem csak ezért. Valami másért is. Emlékezz a "Kriminale-Tango" című dalra, amelyet egykor nagyon elegánsan énekelt Leontyev. Vologya Evzerov írta. De kevesen tudják, hogy eredetileg ezért a dalért Szasa Rubljov nagyon odavolt. Ó, és nagyon sokat áldozott rá. Eladta a villáját, csakhogy megvegye a szerzeményt. Valami csoda ez a dal, ezt írta róla, de a  folytatás a teljes kudarc volt - senki nem akarta hallgatni. Szasa sokáig házalt vele. Aztán Valerij felajánlotta, hogy eladja.

Végül Rubljov már rájött, hogy semmit sem fogott, és átadta a Kriminale tangót Leontyevnek féláron. Ha nem tévedek tízezer dollárba került. De Szasa olyan valaki, aki nem szereti, ha pénzt veszít.

Szóval, nemcsak Leontyev és Bogdanovics szerelme miatt. Ő az, aki biztos nem tud elfelejteni, és megbocsátani. Biztos, hogy ő tervelte ki a támadást.
 
Gondolta, ráijeszt Valérára a fiatal barát okán, és azonnal kap egy nagy váltságdíjat. Azonban arra nem számított, hogy Valerij Jakovlevics  (Leontyev) - dörzsölt ember. Szaskáért (Bogdanovics) természetesen kár, nem rossz ember és ártalmatlan. Pechjére kapott a leckéből. De ettől legalább bölcsebb lesz.

Forráscikk: uznayvse.ru

Kapcsolódó poszt:

 cocobinky.blog.hu/2010/11/01/valerij_leontyev_bunozok_tangoja

cocobinky.blog.hu/2010/03/09/valerij_es_alexander

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.