2009. szeptember 26. 14:45 - Coco Binky

A Mackenzie-sztori folytatódik

MacKenzie nevelőanyja tagadja a vérfertőzést

Szeptember 23-án jelent meg Mackenzie Phillips önéletrajzi könyve, a High on Arrival, amelyben azt állítja, hogy szexuális viszonyt folytatott apjával [1], a hatvanas évek egyik legismertebb zenekarának énekesével, John Phillipsszel. Michelle Phillips a férfi volt felesége szerint az állítás valótlan, Mackenzie soha nem szexelt a The Mamas and the Papas már elhunyt énekesével. Az asszony szerint férje ugyan rossz szülő volt és drogfüggő, de soha nem tett volna ilyet a lányával, és azt javasolja, hogy Mackenzie keressen fel egy pszichiátert. Szerint a Mackenzie Phillips soha nem volt teljesen rendben, többször járt már rehabon és drogbirtoklásért is elítélték. Michelle Phillips szerint nevelt lánya csak azért találta ki a történetet, hogy könnyebben eladhassa könyvét - írja a digitalspy.

Forráscikk: velvet.hu/blogok/helyszinelo/2009/09/25/mackenzie_neveloanyja_tagadja_a_verfertozest/

Fiútestvérével láttam egy videót, ő is szentként tisztelte az apját, most is dicsőíti. Chinna Phillipsnek, a testvérhúgnak már régebben volt tudomása a történtekről és ő hisz benne. www.etonline.com/news/2009/09/79054/index.html

 

 

Blogomban a történet előzményei: cocobinky.blog.hu/2009/09/23/hu_ez_nekem_kicsit_eros

Én csak azt nem értem, hogy ha tíz éven keresztül viszonya volt a saját apjával, még ha drogosak is voltak, akkor ez miért akkora probléma neki? Az apja halálos ágyánál megbocsátott az apjának a bűnéért. Dehát ő is felnőtt ember volt, akinek felelősséget kell vállalnia a saját sorsáért. Miért csak az apja a hibás? Tíz éven keresztül nem tudott kiszállni? A rengeteg zűr körülötte, mikor például terhes lett és nem tudta a válása közben, hogy ki a gyerek apja? Egyébként sajnos ez a rémség nem is olyan ritka eset, a fodrásznál akihez régen jártam, gyakran megfordult egy nagyon jóravaló, rendes nő két ikerlánnyal, akik sajnos szellemi fogyatékosok voltak. Egyszer hallottam róluk a titkot, hogy a saját apjától vannak.

 Újabb cikk: hvg.hu/panorama/20090927_drog_nemi_eroszak_verfertozes.aspx

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.