2009. szeptember 23. 14:17 - Coco Binky

Valerij spanyol villája


Leontyev letudta végül a problémát a villájával kapcsolatban...

Az orosz popcsillag, énekes, Valerij Leontyev spanyol villáját kiadta két amerikai családnak. Korábban a villát 4 millió dollárért vásárolta, de Valerij  elégedetlen volt az ott lakó bérlők viselkedésével, és számos kellemetlenség után,  a kertészházból ki lettek lakoltatva az idősebb bérlők. Ezek után személyesen is részt vett az új bérlők kiválasztásában.

Néhány hónappal később, az énekes megtalálta a megfelelő bérlőket  két amerikai család személyében, akik  3,5 ezer dollárt fizetnek a luxusvilla bérléséért  egy hétre.

Az énekes spanyol villájának területe 450 négyzetméter, az ehhez járuló külön szolgáltatás három autó,  egy inas,  egy kertész, egy házvezető és egy szobalány személyében. Ezenfelül, a Valerij Leontyev házával szomszédos Victoria Beckham és Mihail Gorbacsov háza.

Forráscikk: www.homeweek.ru/zvezdom/108

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.