2009. szeptember 23. 19:22 - Coco Binky

Hú, ez nekem kicsit erős!

A színésznő vallomása: lefeküdtem az apámmal

Sokkoló családi titokról rántja le a leplet Mackenzie Phillips most megjelenő életrajzi könyvében. A volt gyerek-és sorozatsztár bevallotta, hogy évekig vérfertőző viszonyban élt rocksztár édesapjával.

Mackenzie Phillips a hetvenes években lett híres, amikor szerepet kapott az Amerikai grafitti című filmben. Hamarosan elismert sztár lett, és évekig játszott az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb televíziós sorozatában.

Az 1975-től 1984-ig futó „One day at a time" alatt többször is járt drogelvonón, de függőségétől nem sikerült megszabadulnia, így 1980-ban kirúgták a show-ból.

Mackenzie most megjelenő könyvében kíméletlen őszinteséggel ír a kirúgásához vezető évekről, és arról a titokról, melyet 31 éven keresztül őrzött. Édesapja - a Mamas and the Papas együttes alapítója - John Phillips évekig a szeretője volt.

A most 49 éves színésznő elmondta, hogy a viszony az esküvője előtti éjszakán kezdődött. „Apa mindenképpen meg akarta akadályozni a házasságot, ezért eljött hozzám a ceremónia előtti este. Több tucat tabletta volt bennem, csakúgy, mint benne, mivel ő is keményen drogozott. Az ágyában ájultam el" - mesélte.

A viszony folytatódott, miközben Mackenzie élete kezdett összeomlani. Végül apjával együtt mentek drogelvonóra, és később még együtt is turnéztak. John Phillips 2001-ben halt meg, és igazán soha nem sikerült megszabadulnia drogfüggőségétől. A színésznő ezért döntött úgy, hogy eleget hallgatott, és nyilvánosságra hozza titkát.

Forráscikk: www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/a-szineszno-dobbenetes-vallomasa-lefekudtem-az-apammal-2000460/

 

Más cikk: velvet.hu/celeb/2009/09/23/a_the_mamas_the_papas_drogfuggo_enekese_rendszeresen_lefekudt_lanyaval/

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.