2012. április 02. 12:38 - Coco Binky

Ki tartja ki Sati Kazanovát?

Az oligarcha szeretőjét, a »Fabrika« ex-énekesnőjét kiütötte a nyeregből a kazah »olajkirálynő«.

Sati Kazanova magánélete, ellentétben a volt kollégáival a »Fabrika« lánycsapatból mindig is hétpecsétes titok volt. A keleti szépség soha nem hencegett a szerelmi kalandjaival és nem mutogatta a gavallérjait a partikon, és nem mesélt a bulvársajtónak sem a románcairól. Épp ezért a legutóbbi nyilvános megjelenése az »Orosz rádió« programigazgatójának, Roman Jemeljánovnak a karján szenzációnak tekinthető. De mégis kinek köszönheti Kazanova a karrierjét, a luxuslakását Moszkva centrumában és a Bentley-jét?

A szoros kapcsolatot a rádiós Roman Jemeljanovval Szati nem cáfolta. Mint ismeretes, titkos kapcsolatukról az orosz Express újság írt először. (Coco Binky: Romant láttam az Eurovíziós Dalfesztivál idei zsűrijében, Philipp Kirkorovval és Igor Krutojjal például együtt.) Sati Kazanova ezt a Twitter oldalára betette és Romannak címzett ezzel kapcsolatban egy megjegyzést:  »A házasságok az égben köttetnek...« Erre írta neki vissza Roman: »Mi az, lelepleztek bennünket?« »Úgy látszik, rosszul titkolóztunk!« – válaszolta Kazanova. Érdekes módon az énekesnő mindig hevesen cáfolta a pletykákat a kalandjairól. Egyet kivéve... Mikor kérdezték Satit, hogy milyen szoros a kapcsolata a kazah milliárdos Timur Kulibajevval, nem sietett azzal, hogy azt mondja, mindez légből kapott hír – hanem ügyesen elsiklott a válaszadás felett. Valahogy úgy tűnik, Kazanovának mindig is volt mit rejtegetnie.

Kazanova lakását összehasonlítva Askenazi fényűző birtokával, úgy tűnik, nem jött úgy be neki, mint a másik szeretőnek.

Goga Askenazi

 

Mister President

– Észrevettem, hogy az életemben mindig így történnek a dolgok:  amikor elbizonytalanodom, mindig jön egy ember-angyal és segíteni kezd nekem – vallotta meg nemrég az »Antenna« újságnak  Kazanova. – Hogy kötöttem ki a fővárosban is?! Énekeltem egy étteremben Nalcsikban, és ott meglátott a Kabar-Balkár Köztársaság jelenlegi elnöke, akkoriban sikeres üzletember Arszen Kanokov. Azt mondta, tehetséges vagyok és ha úgy gondolnám, hogy a fővárosba költözöm, majd segít. Bemutattam őt az édesapámnak. Ő pedig azt mondta, menjek és tanuljak a Gneszinszkoje zenei főiskolán tudván, hogy lesz majd ott kihez fordulnom támogatásért. Az első évben Kanokov nagyon sokat segített nekem, amiért én nagyon hálás vagyok neki. Minden költséget, beleértve a lakás bérleti díját, ő állt.

Szatanejre pillantva (Sati valódi neveként ez szerepel az útlevelében) – az énekesnőre, hát nagyon messze van az élvonalbeli pop mércéjétől.  Kérdéseket tettünk fel neki, honnan van neki meg mindaz a dolog, ami a jólétet hivatott az életben biztosítani: Bentley kocsi, luxusapartman egy elit lakóparkban nem messze a »Mosfilm«-től... A szerény honoráriumokból, amiket a »Fabrika« popegyüttessel való fellépések után kapott, abból biztos nem. A summa java részét elrakta magának a producerük.
– A lakást  egy férfi ajándékozta neki, de a nevét Sati gondosan eltitkolja. Ez az ember nagyon gazdag és befolyásos, árulta el az Express újságnak Sati közeli barátnője, Alexandra. – Igen, vannak hozzám közelálló emberek, akik segítenek nekem, – ezt egy a közelmúltban adott interjújában maga Sati árulta el. Habár férfiakkal komolyabb kapcsolatom nem sok volt – kétszer vagy háromszor. És azok sem tartottak túl hosszú ideig...

A kazah Goga előtt az olasz milliomos és volt Formula-1 menedzser Flavio Briatore-nak olyan nőkkel volt románca, mint a topmodell Naomi Campbell vagy Heidi Klum.

Repülőgéplányok

Az  egyik leggazdagabb ember a világon – a kazah oligarcha, iparmágnás Timur Kulibajev, Nurszultan Nazarbajev kazah elnök veje (mondják, a jelenlegi államfő halála után ő fog a helyére lépni), ezt Szatanej nem szereti hangoztatni. De a kazah site-ok hemzsegnek nevezetesen ennek az embernek és Sati kapcsolatának a részleteivel.
– Megkülönböztetett figyelmet fordítanak az elnök kedves vejének szerelmi ügyeire. Az a hír terjedt el, hogy a viharos partijaira repülőgéppel hozatják a lányokat, ő pedig királyi bőkezűséggel halmozza el őket. Például az orosz énekesnőnek, Sati Kazanovának luxus penthouse-ot ajándékozott Moszkva egy elit negyedében és egy Bentley kocsit – írta a respublika-kz.info. De az orosz weboldalak sem maradnak el az ilyen bulvárhírek tálalásában.
– Timurt a Dinara Nazarbajevával kötött házassága tette milliárdossá. Dinara megbocsátja a férje gyengeségét és attól még szerető hitvese marad.

Timur Kulibajev előnyben részesítette Sati Kazanovával szemben a forgószél Askenazit.

– Ez a lakás – annak az embernek az ajándéka, akivel hosszabb kapcsolat fűzött össze, – árulta el Sati nemrégen egy interjúban. – Máig  meleg szeretettel gondolok rá. Képzeljék el: mikor először beléptem ide, már minden itt volt, a papucstól az ágyneműig és az edényekig. A lakás a 35. emeleten van. És a kádban fekve lehet gyönyörködni az ablakra nyíló gyönyörű kilátásban. A 29 éves énekesnő és a majd 2 milliárd dolláros vagyonnal rendelkező 45 éves Timur Kulibajev kapcsolata körülbelül három évig tartott. De sehova nem vezetett. Hiszen kétes boldogsága miatt egy énekesnővel Kulibajev nem szándékozott a feleségét elhagyni és feláldozni a szövetségét a kazah elnöki családdal. De az iparmágnásnál Satinak mégis több esélye volt, mint az ajándék luxuskocsi és a drága lakás. Azonban ezeket az esélyeket tönkretéve elementáris gyorsasággal söpört be közéjük a sokkal életrevalóbb rivális, mint valami  forgószél a sztyeppén.

Köszönhetően az Andrew herceggel való szövetségnek Nagy-Britannia királynőjének, II. Erzsébetnek a fiával Goga megismerkedett őfelségével a királynővel is.

Goga vagy akár Gosa

»Végzetes szépség«, »Tigris«, »A XXI. század Mata Harija«, »Olajkirálynő« – csak egy része azoknak a jelzőknek, melyekkel a 32 éves keleti divát, Goga Askenazit illetik, a lányt, akinek a fotói már pár éve, hogy nem tűnnek el az angol bulvárújságok első oldalairól. A tulajdonát képezi egy hatalmas ház London központjában, ő tölti be a kazah olaj- és gázipari vállalat, a »Munay Gas Engineering« brit képviseleti irodájának ügyvezető igazgatói posztját.

A cég kőolajvezeték-hálózat kiépítésével foglalkozik Kazahsztán területén. Hogy hogyan került ebbe az egészbe a kazahsztáni születésű Gauhar Berkalijeva (a lánykori neve), az újságok hamar megtalálták  a választ: Goga már elég régóta szoros kapcsolatot ápol Timur Kulibajevval. Szerelmük gyümölcseként öt évvel ezelőtt született meg a kis Adam. Askenazi nem csinál titkot belőle, hogy a birtoka 42 millió dollár értékű, ahol Goga és a fia szolgálatában van 2 szakács, 2 sofőr, 2 dada, komornyik és szobalány, – apa ajándéka a fiának. Mellesleg Askenazi házában – a helyi szóbeszéd szerint — a fiúcskát kizárólag ... Evian ásványvízben fürdetik. Gogának van magánrepülőgépe és kocsival, csakúgy mint Sati, Bentley-vel jár. De összehasonlítva Goga házával Kazanova moszkvai lakását, utóbbi szánalmasan alulmarad: mindössze két hálója, egy konyhája egybekötve az étkezővel és néhány szoba. De a kettőjük külseje: a szép Satihoz képest Askenazi csak egy szürke kisegér. Ám a férfiak megvesznek a »végzetes tigristől«, Gogától – megerősítik ezt a tényt a presztízsértékű házasságai és a Kulibajevvel való viszonya is.

Goga palotáját London központjában a szeretője Kazahsztán elnökének a veje, Kulibajev ajándékozta neki.

Goga 18 évesen sietve férjhez ment Ajdar Akajevhoz, Kirgízia jövendőbeli elnökének, Aszkar Akajevnek a fiához. A második férje a muszlim nőnek egy amerikai zsidó lett – Stefan Askenazi, aki egy ötcsillagos szállodahálózat tulajdonosának a fia. De aztán állandóan egy milliomos társaságában lehetett látni, a volt Formula-1 menedzser Flavio Biatore-nak a társaságában. Az egész világon a bulvárújságok akkoriban televoltak azokkal a felvételekkel, ahol a meztelen Goga szórakoztatja a jachtján Flaviót. De igazából akkor ismerte meg a világ Gogát, mikor audiencián volt II. Erzsébetnél. A legfenségesebb személynek András mutatta be a rafinált Gogát. Az az igazság, hogy a kapcsolatukból nem lett egy zajos nagy ügy. Gogának megszületett a fia és a figyelmét annak nevelése és a karrierje kötötte le.

Voltak-e egyáltalán valamiféle esélyei a Fabrika popegyüttes szerény kis énekesnőjének behálózni az iparmágnást a virtuóz tehetségű Askenazival szemben? Valószínűleg nem. A csatában a fénylő kazahi nap alatt Sati egy jóval erősebb ellenfelet fogott ki. De néha  az sem  olyan nagy baj, ha nincs meg a győzelem. Gyönyörködve a hatalmas balkonon a luxuslakásában az éjszakai Moszkva látványában, azt kell gondolnunk, Sati Kazanova nem is álmodik többről...

A 29 éves énekesnő, Sati Kazanova - nagy eredetiséggel tudja a ruháit kiválasztani. Lehetnek, akik azt mondják, hogy egy sótlan, unalmas együttesben énekel, mások azt mondják rá hogy furcsa, vagy még mások ismerve ebbéli képességeit azt, hogy a lány egy nagy divatszakértő. Most a téli és a tavaszi szezon fordulóján ez az egyik viselete, amit hord. Azt is elmondta, melyik darabot hol és mennyiért vette.

Kapcsolódó poszt:

cocobinky.blog.hu/2012/03/22/sati_kazanova_egy_samponreklamban

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.